Дейности

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

За нас


Ние се основаваме на принципите лоялност и професионализъм!
Строително дружество “ВАЛ БИЛД ГРУП” ЕООД започва дейността си през 2004 г. С фирма Магстрой ЕООД но през 2012 г. преригистрира фирмата на ВАЛ БИЛД ГРУП ЕООД  с идеята да предложи на пазара на недвижими имоти в България и чужбина, комплексен продукт от строителен инженеринг и инвестиционна дейност – от закупуването или договарянето на терена, през пълно проучване и работно проектиране, до изграждане на сградата в напълно завършен вид.
Дружеството се занимава с изграждане на жилищни и административни сгради, ваканционни селища, реконструкции на сгради, инфраструктурни обекти, ремонти и довършителни работи. Разполага със складови и производствени бази, строителна техника, инвентар, транспортни средства, които позволяват комплексно да се обхванат всички видове строителни дейности. Дружеството работи с опитен управленски и инженеринг екип, както и с постоянен състав от над 100 висококвалифицирани строителни работници в специализирани бригади.
Дружеството строи по класическия изпитан метод на монолитното строителство, като същевременно с това прилага съвременни материали и технологии, утвърдени в европейската строителна практика.Успешното съчетание между традиционни технологии и модерни и качествени материали позволява изпълнението на всички видове строително-монтажни и инсталационни работи в минимални срокове и с високо качество.
Благодарение на дългогодишните партньорски връзки с производители и доставчици на български и вносни материали, “ВАЛ БИЛД ГРУП” ООД предлага на клиентите си краен продукт с европейско качество и отговарящ на всички съвременни изисквания.
Работата на ръководството и целият екип на фирмата, контактите с доставчици и клиенти, се основават на принципа ЛОЯЛНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.