Дейности

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Нашите ценности

Почeтност и коректност
Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност. Доверието е в основата на нашите бизнес отношения. “ВАЛ БИЛД ГРУП” ЕООД неизменно се свързва с отлично качество на предлаганите услуги, персонална ангажираност към клиента и лоялност. Нашите проекти са изпълнени в съответствие с всички нормативни изисквания.

Професионализъм
Работим качествено. Хората ни са отлично сработен екип от професионалисти, чийто опит, новаторски идеи и стремеж към лично професионално усъвършенстване изграждат потенциала на компанията. Нашият професионализъм е основата на нашите постижения. 

Ангажираност към клиента
Ние ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски отношения. Стремим се да намерим оптимално решение за клиентите. Допринасяме за успехите на нашите партньори и работим така, че те да чувстват  ангажираността на нашите служители към всеки техен индивидуален проект.

Мисия
Мисията на "ВАЛ БИЛД ГРУП" ЕООД е да предоставя качествени и конкурентни решения в областта на строителството. Независимо дали става въпрос за жилищни, търговски или ваканциони проекти, компанията има готовност с подходящите решения. В лицето на "ВАЛ БИЛД ГРУП" ЕООД ще откриете истински професионалист, стабилен и надежден бизнес партньор, готов да отговори на Вашите изисквания и да работи бързо, качествено и без компромиси.

Визия
Стремим се да се усъвършенстваме, за да отговорим на динамиката и предизвикателствата за прилагане на най-съвременни технологии и решения в хармония с околната среда.