Дейности

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цех за производство и монтаж на РVС, алуминиева дограма и външни щори


За да отговори на високите изисквания за качество на своите клиенти и партньори „ВАЛ БИЛД ГРУП” ЕООД създаде самостоятелно звено за производство на дограма и монтаж на щори.От дизайна и разположението на прозорците и вратите  до голяма степен зависи усещането ни за уют, а също функционалността на помещенията и външния облик на сградите. Нашите специалисти не подценяват и световният опит в използване на щори. Добре изпълнени и качествени външни щори могат да намалят енергозагубите с до 50%.
При избора на вида прозорци и врати екипът на дружеството винаги отчита типа сграда, нивото на външния шум и подръжката. Ето защо ние предлагаме на нашите клиенти  конструкции от РVС и алуминий


Нашите Доводи:
- притежават отлични топлоизолационни качества,
- устойчиви са на атмосферни влияния и на стареене
- не изискват специална поддръжка, като същевременно дават широк простор и свобода при проектиране.
Прозорците от пластмаса могат да бъдат изпълнени с най - разнообразна форма: кръгли, правоъгълни, арковидни, триъгълни  и несиметрични крила. Съвременните технологии давата възможност за най-различно и трайно оцветяване с широка палитра. Много важно предимство на пластмасовите прозорци е, че са подходящи при реставрирането на стари сгради. За целта съществуват  различни типове шпроси, разделящи стъклопакета, колони, капители, капаци, парапети и др. елементи, повтарящи старата архитектура и възвръщащи автентичния дух на цели жилищни комплекси.
- имат вградени усилващи конструкцията метални профили, което допълнително им придава по-голяма  устойчивост на измятане и други деформации.
„ВАЛ БИЛД ГРУП”ЕООД използва 3 и 4 камерни пофили на австрийската марка ”KMG”, чийто официален производител е „Алтест Ай Джи Ти”. Материалите се отличават с европейски критерии за блясък, издръжливост на атаката от киселини, соли и захабяване.
Двойният уплътнител и специалните отводнителни отвори предпазват от навлизане на вода.
Средната шумоизолация е от 22-25 db при 6 мм. стъкло 30 db при стъклопакет.Производителите на тази профилна система са сертифицирани по стандарт ISO 9001:2000, имат 100% автоматизирано производство, модерна фабрика и съвременнна лаборатория за следене качеството на продукцията предлагана на пазара.
Алуминиевата система за врати и прозорци с марката ”Алтест” също притежават огромни технически възможности и цветова гама постиганти чрез прахово боядисване. Те са изключително подходящи за преградни врати, плъзгащи системи и външни фасадни конструкции. Монтират се с различна дебелина на стъкла и стъклопакет.
Петкамерната система „Максима” е най-новата система предлаган от нас на клиентите, които са по-претенциозни в критериите си за шумоизолация и топлоизолация. Белгийският профил се отличава с по-голямата си монтажна ширина (70 мм.), силен блясък, строги контури, забележителна здравина.

Доставчикът, на който се доверяваме при избора на стъкла и стъклопакети „Кеди „ЕООД притежава сертификат за одобрение 88У, автоматизация на производството и завидна продуктова гама.
Стъклата и стъклопакетите който предлагаме са:
Флоатно - най-разпространеното
Закалено - повишена здравина при удар и спад на температурите
Триплекс - няколко слепени със специална смола или фолио листа стъкла
Нискоемисионно стъко - покрито е с йонизиращ слой, който връща в помещението до 70% от топлинните лъчи, идващи от уредите за отопление, а през лятото отразява инфрачервените и UV слънчеви лъчи и действа в обратна посока.
Ширината на стъклопакетите варира от 24 мм. до 40 мм. с различен брой камери.
По отношение на Обкова работим единствено със световнизвестната и призната немска марка ”Сигения” Предлаганите от фирмата продукти давата възможност за отваряне в различни равнини-вертикална, хоризонтална, двуосово, чрез приплъзване, с повдигане и плъзгане, тип „фолксваген” и  тип”хармоника”

Щори и комарници

Завършен вид на дограмата и комфорт в помещенията придават щорите, избрани с помощта на наши консултанти. Съвременните щори се изработват предимно от пластмаса и освен, че са красиви, те са лесни за поддръжка .Монтираме хоризонтални алуминиеви вътрешни щори в богата цветова гама.
Комарници против насекоми са необходимост в ежедневието. Изработват се от здрави алуминиеви, но олекотени профили и метализирана мрежа. Предлагаме на клиентите отваряеми, плъзгащи се и ролети комарници, съобразени с техническите възможности на обекта.<