Дейности

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Реконструкция и реставрация

Реконструкция и реставрация е сложна и разностранна дейност, насочена към възстановяването на загубените качества на обектите, като например, загубен външен вид, практичност и надеждност на конструкциите, елементи от декора и комуникации. Обикновено помещенията и постройките губят характеристиките си изискват реконструкция и реставрация по две причини:
 -  Физическо износване под въздействието на времето и природни фактори. Всеки материал с течение на времето се износва и остарява поради  което си губи  някои от качествата си. Реставрацията може да бъде наложителна, както за декоративни елементи, така и за носещи конструкции и техническо оборудване.
 -   Авария или друга непредвидена ситуация. Спешната нужда от реставрация може да бъде необходима след наводнение, пожар, частично напукване и други разрушения на стени, тавани, подове и фасади.
 Независимо от мотивите и задачите за извършване на реконструкция, реставрация и ремонт, изпълнението на всичките етапи трябва да се при всички случаи да се доверяват на професионалисти! Квалификацията на специалистите, извършващи реконструкция, реставрация и ремонт от ВАЛ БИЛД ГРУП ЕООД ви гарантира не само ефикасност на вложенията и възстановяването на качествата на помещенията или постройката, но вашето спокойствие, сигурност в това, че след реставрацията нищо няма да ви напомня за предишното състояние на обекта на реконструкцията. Специалистите на ВАЛ БИЛД ГРУП ЕООД внимателно ще се запознаят с всичките ви изисквания и желания, ще ви разкажат и обяснят за съвременните материали и технологии, използването на които е оптимално за реконструкция, реставрацията или ремонт точно на вашият обект. Също така ще се заемем с уреждането на всички въпроси, свързани с узаконяването  и воденето на проектната документация.
 Зад гърба си имаме множество професионално изпълнени обекти със различна насоченост, изискващи реконструкция, реставрация или ремонтни работи.