Дейности

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тенекеджийски услуги

"Вал билд груп" ЕООД предлага изработка и монтаж на обшивки и окомплектовки за всякакви тенекеджийски нужди (улами, страници, бордове, калкани). Заготовките се произвеждат от висококвалифицирани специалисти със съвременно висок клас оборудване и в собствена тенекеджийска работилница
Профилите се изготвят от:

Видове улуци

Американски безшевни улуци
Характерното за тези улуци е уникалния начин на закрепване, архитектурно издържаният трапецовиден профил, неограничената дължина на отделните секции, както и факта, че улуците могат да се произеждат направо на обекта, от рулонна ламарина с дебелина от 0,55 мм. Със специална машина. Профилът на улука е проектиран да осигурява надеждно оттичане, дизайна и цветовата гама успешно се вписват в цялостната архитектура на сградата.
Безшевната технология (без снадки) позволява монтаж с минимални наклони, води до максимално снижаване на разходите, бърза доставка на територията на цялата страна, надежден монтаж и гаранционно обслужване.

Предимства
Eвропейски улуци
обли – разгъвка  на улуците 280 мм, 330 мм, дължини на улуците 1, 2 и 4 метра. Захващане на улука със скоби за ламперията на покрива. Улуците се изработват от поцинкована, пластифицирана, алуминиева и медна ламарина. Цветове по RAL каталог.
Пластмасови улуци
разгъвка 220 мм, 260 мм, дължина на улуците 3 м. Захващане на улуците със скоби към челната дъска, с UV защита на пластмасата. Снадките се запечатват EMFI – PU 50 (полеуретанова паста). Цветове – кафяво, бежево, бяло.
Лежащ улук (скрит улук)
улукът се  изготвя  индивидуално според вида и размерите на покрива. От поцинкована, пластифицирана, алуминиева и медна ламарина.

Предлагаме и заготовка на нестандартни профили, инженерингови решения и консултации за специфични обекти.